Follow Twitter Like Dashboard
Tokens?

TITLE; Mr Saxobeat
Friday, 10 February 2012 | 12:04:00 AM | 0 comments
Hello semua. iWanna share a video with you uols. Video ni ada 2 orang remaja yang nyanyi (cover) lagu Mr Saxobeat nyanyian asal Alexandra. Tasha Manshahar and Syed Syamim yang cover lagu tu. Diorang penyanyi bawahan Clara Studio kalau tak silap aku. Actually first time aku tengok video ni kat FB. Ada sorang friend aku ni post.


Bila aku dengar je diorang nyanyi lagu tu aku terus suka. Diorang nyanyi memang sedap gila sia. Syed suara dia lain dari yang lain. Merdu gila. Tasha banyak lagu dah dia cover. Cari je kat Youtube. Yang Syed ni pula dia pernah cover lagu Bengang. Tapi tak sesedap lagu Mr Saxobeat ni lah. Tasha cantik and Syed pula cute, handsome, cool and sexy. Wkwkwkwk :D


Kalau aku cakap je pun useless kan. Nanti korang cakap aku pulak yang over story padahal tak sesedap mana pun. Ni ha video nya. Kalau nak join diorang nyanyi sekali, kat bawah ni aku ada siapkan liriknya sekali. Sama sama! Enjoy. Muahaha :3




You makes me dance

Brings me up, Brings me down

Play it sweet

Makes me move like a freak

Mr Saxobeat

(Repeat 4 times)


Hey sexy boy set me free

Don’t be so shy play with me

My dirty boy can’t you see

That you belong next to me


Hey Sexy boy set me free

Don’t be so shy play with me

My dirty boy can’t you see

You’re the one I need


You’re the one i need,

You are

You’re the one I need

You are,  You are


You makes me dance

Brings me up, Brings me down

Play it sweet

Makes me move like a freak

Mr Saxobeat

(Repeat 2 times)

                                        Fall In Love at First Time Listening *senyum*


Full of Music,

iAmMaisarah

Labels:



Old things | New things