Follow Twitter Like Dashboard
Tokens?

TITLE; Kuiz
Sunday, 5 February 2012 | 6:09:00 PM | 0 comments



Pffft ~ Fuhhh. Apasal? Pelik eh tetiba aku macam tu? HAHA. Actually tadi aku baru habis ‘EXAM’ tau. Bukannya exam sekolah. Tapi exam sebagai #Aaronators. Hari ni dengan esok, #Aaronators ada buat kuiz tentang Aaron Aziz. Sabtu 4 soalan, Ahad 4 soalan.

Diorang (Sis farra and sis wani) bagi soalan bukannya straight. Soalan 1 pukul 10 pagi, Soalan 2 pukul 12 Tengahari, Soalan 3 pukul 2 petang dan soalan 4 pukul 5 petang. Sambil tunggu depa bagi soalan tu.. aku buatlah homework sikit. Aku ni memang gigih kalau bab AARON AZIZ ni. Aku buat REVISION jugak tau. Ha… Jangan main main dengan peminat FAN AA TIK. Aku peminat Aaron yang gila gila awesome the vas! *angkat kening*


Soalan dia ada yang senang and ada yang susah. Boleh jadi gila aku dibuatnya. Adalah jugak aku meroyan sorang sorang menjawab soalan soalan tu. Aku pun jawab ada yang confident ada yang tak confident langsung!  Nak tau apa soalan tadi? Ni ha


      1. Birthday Aaron, Diyana, Danish, Dwi and Dahlia.
2.3 warna kegemaran Aaron Aziz.
3.No plate kereta En Haris dalam Ombak Rindu

4.Pekerjaan pertama Aaron Aziz sebelum beliau jadi model/pelakon.


Soalan lain tu okay. Cuma soalan last tu aku tak confirm. Setahu aku dia kerja kat hotel dalam bahagian FnB. Aku sangat nervous nak tunggu pemenang kuiz hari ni. Aku harap aku menang. Tak hari ni.. Esok Insya-ALLAH. Amin. Doakan i uolss!! HAHA
Aku tak nak menang semata mata tapi aku nak menang sebab aku nak Aaron and Diyana bangga ada peminat gila gila macam aku.

Full of LOVE,
iAmMaisarah 

Labels:



Old things | New things