Follow Twitter Like Dashboard
Tokens?

TITLE; I'm Okay
Friday, 13 January 2012 | 9:06:00 PM | 0 comments



Tak guna Mia kejar Amiruddin yg ‘Pekak’ , ‘Bisu’ and ‘Buta’ tu. Buang masa je ken? Dia tak pandai nak menghargai orang yang cinta dia teramat sangat dari dulu sampai sekarang. 
#Sorry To Say Friend.

Ni Mia khaskan lagu untuk Ahmad Amiruddin, Cun Saja by sleeQ. Mari kita nyanyi sama-2. Mia dah tulis sekali lirik nya. Sebelum tu (!) Ikut instruction ni dulu tau (!) ::
# Tutup SEKARANG lagu blog ni.
# Mia tukar sikit je lirik supaya dapat samakan cerita kitorang ngan lagu ni.
# Jom nyanyi (!!!)

                                     



Jangan Kau PERASAAN...cute
Lagu ini bukan di radio setiap hari untukmu,
Lagu ini tidak perlu kau kembali kepada ku,
Lagu ini hanya ingin kau fahami,
Ku sudah teruskan hidupku,
Semuanya Cun Saja ...

Semuanya Cun Saja ...
Tak perlu ku tinggalkan pesanan,
(Di pintu rumahmu)
Tak perlu ku buat panggilan,
(Ke telefonmu)
Oh tak perlu lagi kalau ku cuba minta maaf,
Lupakan sahaja,
Dirimu pun Cun Saja.

Duduk di rumah seorang saja,
Menulis lagu cinta,
Menggunakan kisah ini tuk ceritakan.

Lagu ini bukan di radio setiap hari untukmu,
Lagu ini tidak perlu kau kembali kepada ku,
Lagu ini hanya ingin kau fahami
Ku sudah teruskan hidupku,
Semuanya Cun Saja ...

I gotta letter for you,
Semuanya Cun Saja.
Cun hidupku kini Cun saja,
Sejak kita memang Cun semuanya,
Sejak pisah itulah permulaanya,
Untuk ku berhati hati dengan buaya.
Ngap Ngap pendirian ku tegap,
Jumlah kali kita bertengkar memang genap,
Untuk aku ke tahap ini,
Silap kita memang patut sama sama kena sepak (pak pak) ,
Tapi bukan niat ku salahkan dirimu,
Aku sedar ku juga ada kekuranganku,
Tapi kalau bersifat mementingkan diri sendiri untuk kebaikan
Bukan kurang ajar itu?

Duduk di rumah seorang saja,
Mengarang lagu cinta,
Dengan mengembalikan kisah kita kan,
Tapi jangan perasaan.

Walaupun ini bab yang baru,
Ada masa arah ku tak tentu,
Tetap rindu kehadiranmu tidak patut,
Kerna ku takut ...

Lagu ini bukan di radio setiap hari untukmu,
Lagu ini tidak perlu kau kembali kepada ku,
Lagu ini, Tanda yang aku masih sayangkanmu
Walaupun sudah tidak bersama lagi.
Lagu ini, Tanda yang aku masih rindukanmu
Walaupun sudah tidak bersama lagi.
Lagu ini, Dengan lagu ini ku ingin memberitahu kamu bahawa ku OK (
Aku Okey) ,
Lagu ini, Dengan lagu ini ku ingin memberitahu kamu jangan cakap tak boleh.

Lagu ini bukan di radio setiap hari untukmu,
Lagu ini tidak perlu kau kembali kepada ku,
Lagu ini hanya ingin kau fahami
Ku sudah teruskan hidupku,
Semuanya Cun Saja ...

Wahhh.. Sedap awak nyanyi lagu sleeQ ni ya. Ikut rentak ngan rap dia sekali yo. Haha okay. Mia tau Lelaki Buaya ni memang banyak. Tapi banyak lagi yang bukan Buaya. Bunga bukan sekuntum, KUMBANG bukan seekor. So I need to find the another boy that can love me. Actually bagi pendapat Mia TRUE LOVE ni kadang -2 kita tak payah cari sebab ianya akan datang sendiri pada kita bila Tiba Masa nya J . Betul der? Tapi Mia tetap sayangkan dia sampai bila-2. And Mia harap dia dapat terima Mia jadi KAWAN, SAHABAT, BFF. Okey? J

This is my LAST ‘Monkey Love’ in my life (mybe. bhahahaha). Kalau ada yg nak Mia, Mia ok je. Tapi dia kena serius and bukan nak permainkan Mia. Tapi siapalah yang nak kan :p .
" Cinta Monyet yang paling indah dalam sejarah hidup. I won’t forget it #muchlove "

Labels:



Old things | New things