Follow Twitter Like Dashboard
Tokens?

TITLE; Exam SDKA la pulak .
Saturday, 26 November 2011 | 10:23:00 PM | 2 comments

Hola, Bermula hari ini 27 November 2011 sehinggalah 5 Disember 2011 sy tak boleh update blog sy sbb sy akn menjalani exam SDKA . Tapi bila habis exam je nanti , saya akan buat entry baru.

SDKA tu exam utk siapa yg ambik sekolah agama belah petang . Tak silap sy dekat Johor,Selangor dan Melaka aje yg buat sekolah Agama mcm ini. SDKA ni Sijil Darjah Khas Agama.

Mintak Maaf lagi sekali ye dan doa kan kejayaan saya supaya senang menjawab soalan2 nanti.
Thank you :) 

Heartz you all DEEP DEEP.

Labels:



Old things | New things