Follow Twitter Like Dashboard
Tokens?

TITLE; Berakhir sudah Badai Semalam
Sunday, 20 November 2011 | 8:13:00 PM | 0 comments
                                         

Semua dah tau kan yg teater Badai Semalam dah berakhir pada 20.11.2011.. mmg "UNTUNG LAH" siapa yg dapat pergi tu. mai tak dpt pergi sbb... sbb2 yg tertentu. hehe.. mai TERSANGAT lah jealous tengok org2 yg dpt pergi teater tu. Diorang dpt jumpa Erra Fazira,Fizz Fairuz,Umie Aida,Erma Fatima,Ziela Jalil. and yg paling mai tak tahan tu, diorang dpt bergambar,bersembang and autograf  Aaron Aziz!!! woah! ini bikin wa panasss jaa.. haha! mmg tu peluang yg sgt berharga lah.. #aaronators ohh #aaronators . mmg untung siapa yg jadi #aaronators ni! mcm saya! tpi kali ni saya tak beruntung lahh.
Haaaa! ini lah gambar2 diorang yg pegi teater Badai Semalam tu yg dpt saya share dgn korang semua..


            Ini kak farra.. dia mmg slalu pergi event2 #aaronators ni.. sempat jugak menyelit yerr.. hehe


   Sesi fotografi/autograf lepas habis teater.


Comel tak? inilah senyuman dia yg paling comel!!. ini mai ambik dari #aaronators yg bernama kak Azura.


Ini lagi pro! siap dengan kak diyana sekali kak Ijah bergambar yerr..


Terbaikkkk! inilah semua #aaronators 2 yg pegi masa 18th december tu.

Haii.. macam tulah ceritanya... #aaronators ni kalau dah diberi peluang jumpa dgn Abg Aaron, diorang memang akan gunakan peluang tu SEBAIK MUNGKIN. macam kat atas tu.. bikin havoc kat bilik media.
Tapi Abg Aaron pun tak kisah sebab dia tau yg semua members #aaronators sayang and support dia 100% !
Dia pun jenis yg sporting and funny. Layan aje peminat dia..

Siapa yg tak dapat pergi tengok teater Badai Semalam dari 11.11.11 till 20.11.2011 (tarikh hebat der)
JANGAN RISAU coz teater ni insya-ALLAH akn dipentaskan di Singapore pulak. Next year kot kalau tak silap.So,siapa yg stay Jb (mcm saya) naik motor pon boleh sampai.. Tapi kalau motor tu takde minyak memanglah tak boleh sampai..hehe. Tapi biasalah.. buat kat Singapore kan,mesti harga ticket nye lain daripada yg kat Malaysia ni..mybe 2 kali ganda sbb diorang kan pakai Dolar. so kalau nak pergi, berjimat lah dari sekarang. :)

Ok! last words from me.. Menabung dari sekarang kalau nak pergi tengok teater Badai Semalam kat Singapore nanti yerr! sebelum tu, sy nak share dgn korang semua siapa yg MENARI AGOGO.. hehe. dia sangat COOL...  :)


Teater Badai Semalam bermula dari tarikh yg HEBAT dan berakhir pada tarikh yg HEBAT jugak. Barisan pelakonnya HEBAT2 dan lakonan pun HEBAT gilerr.Lagi2 siapa yg MENARI AGOGO.. hehe.
Badai Semalam is HEBAT! (yg menonton pon HEBAT)

Bye2 ^^

Extra: 1) Tahun 2012 Teater Badai Semalam akan dipentaskan di Singapore
      2) Tahun 2013 Teater badai Semalam akan dipentas sekali lagi di Istana Budaya


Old things | New things